Još jedan odgovor kritičaru moje knjige: Psihologija na fiziološkoj podlozi - Basariček, Stjepan ([s. n.], 1913)
Drugi odgovor na kritiku Vjekoslava Koščevića u listu Preporod, god. 8/1912, br. 11-12.