Krematorij Mirogoj - Zagreb: Izložba natječajnih radova. (Zagreb : Odbor Skupštine grada Zagreba za praćenje radova na izgradnji krematorija, 1981)
Sivi plakat sa prikazom četiri nacrta prijedloga izgradnje krematorija te popisom natječajnih dobitnika.
Keywords: Izložbeni plakati