Krematorij Mirogoj - Zagreb: Izložba natječajnih radova (Odbor Skupštine grada Zagreba za praćenje radova na izgradnji krematorija, 1981)
Sivi plakat sa prikazom četiri nacrta prijedloga izgradnje krematorija te popisom natječajnih dobitnika.