Mladinci, v jugoslovenski vojni...življenskega poklica - Kolobarić, Mladen ([S. l.] : Jugoslavenska vojna mornarica, 1956)
Mornar za kormilom. Uz taj prikaz montaža pojedinih fotografija s prikazima ratnih brodova
Keywords: Offset