Parni valjak in rock : Anđeli se dosađuju? (Zagreb : Jugoton, 1988)
Prikaz žene sa saksafonom na krovu zgrade kraj bazena. Žena na sebi ima kožne čizme, gaće, baloner i kapu.
Keywords: Glazbeni plakati