Mora li se pasti : ne ako uklonimo sa poda sve ono što uzrokuje padove (Zavod za socijalno osiguranje za grad Zagreb, 1952)
Na crnoj podlozi plakata istaknuto žuto polje sa prikazom muškarca koji pada. Prema njemu su uperene crvene strelice s napisanim riječima pojedinih uzroka padova. U d.d. uglu lice muškarca s plavom kapom