Ivo Lola i sloboda : Tribina centra, naš gost, filmska tribina, program za najmlađe, disko večeri, plesne večeri, slušaonica ploča, književne večeri, klub brigadira, omladinsko ljeto, omladinska zadruga - Rađa, Ivica (Županja : Omladinski kulturni centar, 1985)
Prikaz oskudno odjevene žene u lascivnoj pozi.
Keywords: Serigrafija