Zaplakala hrvatska majka. (Zagreb : IGO, 1944)
Tekstualni dio bijelim slovima na crnom pravokutnom polju smještenom u središnjem dijelu plakata koji je uokružen fotografijama uplakane žene i razrušenih crkava i građevina. U d.l. kutu plakata otisnuto: IGO-217.
Nepoznati autor
Uz gornji desni rub plakata otisnuto: Hrvatske zidne novine, GOD. III. BROJ 2., ZAGREB, 10.III. 1944.
Keywords: Litografija; Politički plakati