Vinkovci: vrata Hrvatske // The gate of Croatia - Das Tor von Kroatien - Grgurovac, Martin; Smajić, Antun; Tanocki, Zvonimir (Vinkovci : SN "Privlačica" Vinkovci i Vinkovci u ratu, 1991)
Devet različitih crno-bijelih fotografija rata. Naslov Vinkovci O ima izvedeno poput crvene krvave jabuke.
Keywords: Izložbeni plakati