Kishon: Vjenčani list - Pepeonik, Nenad (Zagreb : Kazalište "Komedija", 1986)
Tekstualno oblikovan plakat, koristi dokument vjenčanog lista imena glumaca, svirača, redatelja, kostimografa su upisani u rubrike predloška.
Na poleđini plakata se nalazi kratki tekst o autoru Ephraimu Kishonu i njegovom tekstu koji je pretvoren u dramski.
Keywords: Kazališni plakati