Kaj buš ti, bum i ja! - Kostjuk, Vladimir ([Panonska pivovara], 1989)
Fotografija dva uživatelja piva. Stariji drži čašu u rukama, a mlađi flašu. Iznad njih se nlazi balončići s tekstom: "Nikaj ni slajše ne pije se rajše nek dobri i ..." i "...dragi naš KAJ".