Umjetnost kasnog baroka u Splitu : Izložba Regionalnog zavoda za zaštitu spomenika kulture u Splitu uz međunarodni znanstveni simpozij "Ardelio della Bella S.T. - život i djelo" - Bačić, Živko (Split : [Nadbiskupja splitsko-makarska], 1988)
Kompozicija prikazuje bogato ukrašenu stranicu Psaltira Fra Bone Razmilovića
Keywords: Offset