Rostock. - Bibliographisches Institut (Hildburghausen) (Hildburghausen : Bibliographisches Institut in Hildburghausen, 1850)
U prvom planu pejzaž s niskim raslinjem, u pozadini prikazan grad na obali mora.
Dolje sredina ispod prikaza otisnuto: ROSTOCK; dolje lijevo ispod prikaza otisnuto: Aus d.Kunstanst. d.Bibliogr. Inst. in Hildbh. ; dolje desno ispod prikaza otisnuto: Eigenthum d.Verleger.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Rostock; Nadorezi