Plućno krvarenje (hemoptiza i hemoptoa) - Botteri, Ivan Hugo ([Zagreb] : [s. n.], 1931)
Predavanje održano na red. mjes. skupštini Zbora 29. XI. 1930.
Nasl. nad tekstom.
Jedinstveni oblik autorova imena: Ivan Botteri.
P.o.: "Liječnički vjesnik" ; br. 6, 1931.
Zusammenfassung: str. 6-7.