Alfons Mucha i češka secesija. (Zagreb; Prag : Muzej za umjetnost i obrt; Narodna Galerija; Muzej primjenjene umjetnosti - Prag, 1982)
Portret žene preuzet sa Muchinog plakata.
Keywords: Serigrafija; Izložbeni plakati