Ansambl narodnih plesova i pjesama SKUD "IvaGoran Kovačić" Zagreb: 1948-1983 : Pjesme i plesovi naroda Jugoslavije (SKUD "Ivan Goran "KOvačić", 1983)
Crvena monokromatska fotografija s prikazom ljudi koji plešu u ličkoj narodnoj nošnji.