Ansambl narodnih plesova i pjesama "Koleda" Zagreb : Priređuje koncert narodnih plesova i pjesama Jugoslavije ("Koleda", 1984)
Monokromatska fotografija četiri muškarca kako plešu narodni ples dok ih dvije žene gledaju.