Postojnost figurativnog : 22. zagrebački salon - retrospektiva 1950 -1987 - Rašić, Ante (Zagreb : Umjetnički paviljon, 1987)
Na plakatu su prikazane noge i tlo sa manjom biljkom. Noge i tlo su plave boje. Okolo se nalaze crveni kvadrati nejednakog oblika i nejednako raspoređeni.
Keywords: Izložbeni plakati