Da // Dražen Budiša: HSLS : Čovjek kojem se vjeruje - Rašić, Ante; Mjeda, Luka ([Zagreb] : Hrvatska socijalno liberalna stranka, 2000)
Na plakatu je otisnuta fotografija Dražena Budiše. Pozadinom plakata dominiraju stranačke boje, žuta i plava
Keywords: Politički plakat