Jeste li već nabavili "Golu masu" ? - Pavlović, Zoran, grafičar; Braut, Marija ([Zagreb] : [s. n.], 1973)
Foto-raster s prikazanim književnim kritičarem Igorom Mandićem s uperenim kažiprstom prema promatraču te jarko zelenom bojom obojene riječi naslova u središtu plakata. U donjem desnom uglu manja fotografija Mandića unutar zelenog okvira
Keywords: Serigrafija