Pjevam pjesnike: Ibrica Jusić : 18. Goranovo proljeće // "Nitko da ne dođe do prijatelj drag" - Dogan, Boris (Zagreb : [RO SUBNOR-a Hrvatske], 1981)
Plavi plakat sa nadrealnim prikazom Dubrovnika noću.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Serigrafija