Iturizam informativni turistički portal Istarske županije ([S. l.] : [s. n.], 2017)
Portal koji pokriva novosti i događanja iz svijeta turizma i kulture na području Istarske županije.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 7.2.2018.)
Keywords: Turizam -- Istra