Univerzitet u Beogradu - Čonkić, Nenad; Branković, Zoran (Beograd : ics izdavačko-informativni centar studenata, 1970)
Fotografija arhitekture u foto rasteru srebrno-crnog kontrasta te grafički prikaz fakulteta sa legendama
Drugi plakat se nalazi pod brojem GZP 842/1999 C-P-XXVIII-13/13. Treći je pod brojem 843/1999 C-P-XXVIII-13/14, ovaj plakat je crne boje sa plavim tekstom i skicom.