Darujmo djeci dobru knjigu i igračku (Republička konferencija savez društva "Naša djeca" SR Hrvatske, Izdavačka radna organizacija "Školska knjiga", 1985)
Djed Mraz sa vrećom igračaka ovješenom o desno rame i božičnim drvcem oslonjenim na lijevo rame. Uokolo njega na plavoj podlozi plakata otisnuta je pjesma Vesne Parun "Čukundjed mraz".