Cambridge in England. - Bibliographisches Institut (Hildburghausen) (Hildburghausen : Bibliographisches Institut in Hildburghausen, 1850)
U prvom planu na blagoj uzvisini nekoliko ljudskih likova. U pozadini se nalazi grad.
Dolje sredina ispod prikaza otisnuto: CAMBRIDGE IN ENGLAND; dolje lijevo ispod prikaza otisnuto: Aus d.Kunstanst. d. Bibliogr. Inst. in Hildbh.; dolje desno ispod prikaza otisnuto: Eigenthum d.Verleger.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Nadorezi; Cambridge (Velika Britanija)