Vojnik ima ostati pod svojom puškom...i time branimo i čuvamo Nezavisnu Državu Hrvatsku : iz poglavnikovog govora 7.rujna 1944. ([Zagreb] : IGO, 1944)
Na prikazu seljak i seljanka, radnik, naučnik i vojnik NDH. Ispod likovnog prikaza unutar bijelog polja tekstualni dio iz govora poglavnika. Ispod ruba prikaza otisnuto: IGO 229.
Nepoznati autor
Keywords: Litografija; Politički plakati