G. Verdi: Simon Bocccanegra : Opera - Sokolić, Dorian (Rijeka : Narodno kazalište "Ivan Zajc" Rijeka, 1985)
Na plakatu je na vrhu u sredini prikazan portret muškarca oko kojeg se nalaze zlaćani secesijski uzorci. Naslov pošto je zlatne boje je jedva vidljiv.
Keywords: serigrafije