Holographic data non-destructive testing - Brčić, Stipe (Dubrovnik : [s. n.], 1982)
Crni plakat u čijoj se sredini nalazi kvadrat srebrne boje. Od jednog kuta plakata do kvadrata ide zelena linija, a zatim u nastavku, zelena slova do drugog ugla plakata
Keywords: Serigrafija; Izložbeni plakati