Zdravlje : Leskovac Yugosavia - Golubović, Blagoje (Leskovac : "Zdravlje", 1985)
Fotografije kompleksa "Zdravlja", poduzeća koje se bavi proizvodnjom medicinske opreme. Naslovi fotografija su navedeni i na ruskom jeziku. Unutar kompozicije se nalazi osam fotografija, a središnja koja pokazuje cijeli kompleks je formata kruga
Keywords: Serigrafija; Zdravstveni plakati