Goranovo proljeće 16.-21.3.1976. : "nitko da ne dođe do prijatelj drag". (Zagreb : [s. n.], 1976)
U podlozi plakata blijeda siva ploha obrisa glave I.G. Kovačića. Preko toga raspored događanja. Naslov istaknut crvenom bojom smješten uz gornji rub plakata.
Keywords: Serigrafija