Ivan Večenaj (Galerija primitivne umjetnosti, 1975)
Na plavoj podlozi crtež crnom linijom prikazuje glavu seljanke koja otpuhuje latice cvijeta koji drži u ruci. Naslov je istaknut slovima intenzivno zelene boje