Znameniti.hr (Zagreb : Znameniti.hr, 2018)
Portal koji sadrži digitalnu građu hrvatskih kulturnih, umjetničkih i znanstvenih ustanova te velikana hrvatske kulture, znanosti, umjetnosti i javnog života iz različitih zbirki.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 15.1.2018.)
Keywords: Znamenite osobe -- Hrvatska