Ende oder wende : kraj ili promjena - Vukadin, Mirjana; Zorica, Željko ([Zagreb] : Kazalište Ulješura, Galerija SC, Centar za kulturu Čakovec, 1983)
Reproduciran crtež, otisnut u zelenoj i crnoj boji, s prikazom muškarca koji ženu hvata za vrat.
Keywords: Kazališni plakati; Serigrafije