Iris Bondora Dvornik : izložba portreta, povodom 8. ožujka, Dana žena. ([Zagreb] : Mjesna zajednica"August Cesarec",Turističko društvo Kaptol, Generalturist, 1984)
Na zelenoj pozadini crveni kvadrati unutar kojih imena organizatora izložbe. Unutar središnjeg kvadrata crtež portreta žene , uokolo središnjeg kvadrata ime auorice djela
Keywords: Serigrafija; Izložbeni plakati