Raj na zemlji : ili način kako izbjeći svim nevoljama a neprestano uživati - Palunko, Vincencije ([Zagreb] : pisac, 1907)
Vjerska razmatranja.
Puno ime autora: Vincencije Palunko.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Život -- Religijski aspekti -- Kršćanstvo; Smisao života