Rentgenska dijagnostika u trudnoći i porodu - Bazala, Vladimir ([Zagreb] : [s. n.], 1933)
Predavanje održano na mjesečnoj skupštini Zbora liječnika u Zagrebu 30. juna 1933.
Nasl. nad tekstom.
P. o. : Staleški glasnik - "Liječnički vjesnik" ; br. 11, 1933.
Zusammenfassung.