Povijest oslobodjenja Vojvodine - Pekić, Petar, književnik ([s. n.], 1939)
Prikaz otcjepljenja Vojvodine od Ugarske i priključka Jugoslaviji 1918. g. s kratkim osvrtom na prošlost Vojvodine od najstarijih vremena.