Richard Nash: Trgovac kišom - Arsovski, Mihajlo (Zagreb : Teatar u gostima, 1975)
Uz lijevi rub plakata istaknut je naslov svijetlo plavim slovima na plavoj podlozi tamnijeg tona. Uz donji rub plakata tri puta ponovljen detalj gravure s prikazom pejzaža
Keywords: Serigrafija; Kazališni plakati