Sakupljači zvijezda : novogodišnji poster, omot papir - Maričić ([Osijek?] : Maslačak, 1983)
Maštoviti šareni Djeda Mrazovi raspoređeni na plavoj podlozi
Plakat se može koristiti kao ukras na zidu ili se mogu izrezati likovi Djedica i upotrijebiti kao ukrasi za bor
Keywords: Serigrafija