Izvještaj ing. Ferdo Šege, narodnog poslanika grada Zagreba, na sastanku senatora i narodnih poslanika Savske banovine dne 3. VIII. u Zagrebu : o privrednim prilikama i potrebama Savske banovine - Šega, Ferdo ([s. n.], 1934)
Sadržaj: I. Predgovor. I. Industrija. II. Zanatstvo. III. Trgovina. IV. Poljoprivreda. V. Kućevlasnici. VI. Državne željeznice. VII. Ceste i mostovi. VIII. Turizam. IX. Elektrifikacija. X. Vodogradnje. Obrana od poplava. Melioracije. XI. Zakon o ovi. inženjerima. XII. Novčarstvo. XIII. Potrebe Zagrebačkog zbora. XIV. Osiguranje radnika. XV. Sjedište Kasacionog suda. XVI. Trgovački sud i sudbena palača.