Filipović - Picelj, Ivan (Zagreb : Galerija primitivne umjetnosti, 1966)
Plakat je podijeljen na dva jednaka horizontalna polja. Gornje polje je plave boje. U donjem polju smješten je naslov unutar pravokutnog okvira. Lijevo i desno od okvira prikaz kore drveta, dječji crtež djevojčice te nekoliko puta ponovljeno slovima Filipović
Plakat za izložbu Franje Filipovića
Keywords: Izložbeni plakati