Obnova časopis za kulturu, društvo i politiku (Zagreb : Udruga Obnova, Ogranak Matice hrvatske u Velikoj Gorici, 2017)
Časopis aktivno predlaže rješenja za kulturnu, etičku i političku obnovu svih društvenih sastavnica.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.obnova.com.hr/casopisi.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od 2014 glavni urednik: Marko Paradžik; od 2021,br.15: Velimir Šumanović.
Opis prema 2020,br.14 ; zadnji opis prema 2021,br.16 dana: 29.8.2022.
Keywords: Međunarodna politika -- Serijske publikacije; Zapadna civilizacija -- Serijske publikacije; Umjetnost -- Serijske publikacije; Socijalni problemi -- Serijske publikacije; Religija -- Serijske publikacije