Sv. Križ - Otruševec - Paro, Frane (1991)
Uokviren prikaz crkve u ovalu. Kartuša s titularom prikazane crkve.
Dolje lijevo ispod prikaza olovkom: TREĆE STANJE - IV PROBNI; unutar prikaza otisnuta kartuša s titularom kapelice i datum: Sv. Križ - Otruševec 14. rujna.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Bakrorezi