Sv. Juraj - Tepec - Paro, Frane (1991)
Uokviren prikaz crkve u ovalu. Kartuša s titularom prikazane crkve.
Dolje lijevo ispod prikaza olovkom: 79/80; dolje desno olovkom: Frane Paro; unutar prikaza otisnuta kartuša s titularom kapelice i datum: Sv. Juraj - Tepec + 23. travnja.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Bakrorezi