8. zagrebački salon : Umjetnički paviljon: slikarstvo, kiparstvo, grafika; Moderna galerija: arhitektura i primijenjena umjetnost u suradnji sa 7. muzičkim bijenalom (Zagrebački salon, 1973)
Stilizirani prikaz kutije i zakrivljenih elemenata različitih boja unutar nje, na crnoj podlozi plakata