Svjetski kup gimnastika '82 : 22.-24. listopada 1982. Zagreb - Jugoslavija. ([S. l.] : [s. n.], 1982)
U središtu plakata deblja, zakrivljena, bijela linija koja završava uz gornji rub plakata. Uz izbočeni dio linije smješten šematiziran prikaz zemaljske kugle unutar koje se nalazi logo FIG crvenim slovima unutar crvenog ovala. Cjelokupan prikaz na plavoj podlozi.
Keywords: Offset; Sportski plakati