[Božidar Rašica. Scenografija za operu "Vesele žene winsdorske" u Oslu] - Rašica, Božidar (1978)
Sadrži dokumentaciju za scenografiju, rekvizite itd. za operu "Vesele žene winsdorske" / Otto Nicolai; redatelj Vlado Habunek, kostimi E. Markovich. Den Norske Opera Oslo, Oslo; premijera 20. lipnja 1978. Sadrži skice rekvizita (22 i 1 blok), skice scenografije (141), libreto (2), dopisi (1), program (2).