[Božidar Rašica. Scenografija za operu "Evgenij Onjegin" u Zagrebu]. - Rašica, Božidar (1963)
Sadrži dokumentaciju za scenografiju za operu "Evgenij Onjegin" / Petar Iljič Čajkovski; redatelj Vlado Habunek; kostimografkinja Vanda Pavelić-Weinert; koreograkfinje Nevenka Biđin i Sonja Kastl. Hrvatsko narodno kazalište, Zagreb; premijera 23. ožujka 1963. Sadrži skice po prizorima (soba, vrt, park, plesna dvorana, dvoboj, balm salon ) (48), prikaz sistema scenografije i tabla prizora (2), fotografije (52)
Keywords: Kazališna scenografija; Hrvatsko narodno kazalište (Zagreb); Crteži; Fotografije