[Božidar Rašica. Scenografija za operu "Hovanščina" u Londonu] - Rašica, Božidar (1963)
Sadrži dokumentaciju za scenografiju, kostime itd. za operu "Hovanščina" / Modest Petrovič Musorgski; redatelj Vlado Habunek; kostimograf Boško Rašica. Royal Opera House Convent Garden, London; premijera 2. prosinca 1963. Sadrži crteže po činovima i prizorima (trg, soba Galicinova, lomača, trg, I. - IV.čin) (17); skice kostima i maski (26); skice rekvizita i namještaja (25); skice iz literature, povijesni izvori (13); fotografije (6); program (1).