Herd of sheep - Hnizdovsky, Jacques ([S. l.] : [s. n.], 1966)
Prikaz ruže.
Signatura autora ispod otiska olovkom: Hnizdovsky: Herd of Sheep. woodcut 1966. T.P..
Digitalna reprodukcija
Hnizdovsky : Woodcuts, 1944-1975. Gretna : Pelican Publishing Company, 1976.
Keywords: Drvorezi